Audiovox slusni aparati
Pocetna
O nama
Prijatelji akcije Cuti i razumeti
Kontakt
Izvestaj sa akcije 2012
Izvestaj sa akcije 2013
Izvestaj sa akcije 2014
Izvestaj sa akcije 2015
Izvestaj sa akcije 2016

Audiovox slusni aprati

Oticon slusni aparati
IZVEŠTAJ SA AKCIJE "ČUTI I RAZUMETI" KOJA SE ODRŽALA 2012. godine


Uspešno je u subotu 29. septembra u periodu od 11 do 14 h realizovana akcija besplatne posete Zoo vrtu dece sa ostecenim sluhom iz Beograda i cele Srbije. Akciji je prisustvovalo oko 40 dece sa pratiocima, zatim tu je bilo i oko 10-tak predstavnika firme Audiovox koji su se pobrinuli oko organizacije celog događaja i da deci bude zanimljivo u Zoo vrtu u čemu nam je pomoglo i lepo vreme. Pored besplatnog prevoza za decu iz unutrašnjosti koji je obezbedila Lasta, i besplatnog ulaza u Zoo vrt, decu su sačekali i sendviči, Minaqua voda i slatkiši.

Na događaju su bili i Ivan Ivanović, Vlado Georgiev, Inspektor Blaža, odbojkašice Maja Ognjenović i Maja Simanić, voditeljka Tanja Peternek Aleksić i voditeljski par Dare i Mare koji su svojim prisustvom i javnim uticajem želeli da skrenu pažnju na decu sa oštećenim sluhom i na njihove probleme sa željom da se kao ravnopravni članovi integrišu u naše društvo. U prvih sat vremena deca su ih opsedala da se slikaju sa njima i da im se potpišu na majce koje smo im poklonili. Čitav događaj ispratilo je nekoliko uticajnih medija, televizije RTS, Pink, TV Prva, TV Happy, Kopernikus, InfoBiro kao i novine Blic, Press, Informer, Story.

O efektu ovog događaja najbolje govore povratne informacije koje smo dobili od dece i roditelja koji su se lepo proveli i prezadovoljni su što je ovo neko organizovao a mi smo im obećali da ćemo se potruditi da ovo postane tradicionalno okupljanje na Svetski dan gluvih i nagluvih osoba. Paralelno sa Srbijom je održana slična akcija i u Makedoniji i Republici Srpskoj a glavni organizatori su bili kompanije Auditiva iz Republike Srpske i Auditiva iz Makedonije.

   


Za detaljnije informacije o slušnim aparatima posetite naš sajt  www.audiovox.rs ili www.slusni-aparati.com
Uslovi korišćenja i Politika privatnosti