Akcija Cuti i razumeti
Audiovox slusni aparati
Pocetna
O nama
Prijatelji akcije Cuti i razumeti
Kontakt
Izvestaj sa akcije 2012
Izvestaj sa akcije 2013
Izvestaj sa akcije 2014
Izvestaj sa akcije 2015
Izvestaj sa akcije 2016

Audiovox slusni aprati

Oticon slusni aparati
O NAMA

Društveno odgovorna akcija "Čuti i razumeti" je posvećena osobama sa oštećenim sluhom i predstavlja humanitarni projekat kompanije Audiovox koja je generalni zastupnik svetskog lidera u proizvodnji slušnih aparata, danske kompanije Oticon.

Kompanija Audiovox je u septembru 2012. godine uz pomoć prijatelja i ljudi dobre volje pokrenula akciju "Čuti i razumeti" povodom Svetske nedelje gluvih i nagluvih osoba, koja se obeležava u poslednjoj nedelji septembra. Cilj okupljanja jeste skretanje pažnje javnosti na potrebe i probleme dece sa oštećenim sluhom, kao i druženje i razmena iskustava, sa osnovnom namerom da deca provedu jedan dan drugačiji od drugih i upoznaju nove drugare.

Osnovna aktivnost u okviru akcije "Čuti i razumeti" je organizovanje druženja dece sa oštećenim sluhom iz više gradova a prateće aktivnosti su i besplatna provera sluha, organizovanje anketa i istraživanja koja obrađuju teme bitne osobama sa oštećenim sluhom. Trudimo se da svake godine što više nacionalnih i lokalnih medija isprati ovaj događaj i upozna javnost sa problemima i poteškoćama sa kojima se osobe sa oštećenim sluhom susreću svakodnevno.

Naša je ideja da se skrene pažnja javnosti na decu sa oštećenim sluhom i da se potrudimo da im pomognemo da mogu normalno kao i sva druga deca da se integrišu u naše društvo. Nadamo se da ćete prepoznati vrednost ovih ideja i pokazati želju da budete deo akcije.


Za detaljnije informacije o slušnim aparatima posetite naš sajt  www.audiovox.rs ili www.slusni-aparati.com
Uslovi korišćenja i Politika privatnosti