Audiovox slusni aparati
Pocetna
O nama
Prijatelji akcije Cuti i razumeti
Kontakt
Izvestaj sa akcije 2012
Izvestaj sa akcije 2013
Izvestaj sa akcije 2014
Izvestaj sa akcije 2015
Izvestaj sa akcije 2016

Audiovox slusni aprati

Oticon slusni aparati
IZVEŠTAJ SA AKCIJE "ČUTI I RAZUMETI" KOJA SE ODRŽALA 2023. godine


Humanitarna akcija "ČUTI I RAZUMETI" posvećena osobama sa oštećenim sluhom održana je u petak 22. septembra po dvanaesti put. Tradicionalna humanitarna akcija se organizuje od 2012. godine krajem septembra povodom Svetske nedelje gluvih i nagluvih osoba a ove godine učesnici akcije su se družili u Jagodini.

I ove godine akciji su prisustvovala deca sa oštećenim sluhom iz cele Srbije, bila su prisutna deca iz specijalnih škola za decu oštećenog sluha iz Beograda, Niša, Subotice, Kragujevca i Jagodine. Organizaciju ovogodišnje humanitarne akcije pomogli su Gradska uprava Jagodine, Kulturni Centar i Turistička organizacija Jagodine, Muzej voštanih figura i Zoo vrt u Jagodini i mnogi drugi. Akciju su podržali Prljavi Inspektor Blaža, ekipa serije Državni posao, mađioničari Piksi i Zeka, glumac Srđan Ivanović i mnogi drugi učesnici akcije. Glavni deo programa organizovan je u Sali Kulturnog centra Jagodine.

I ove godine akciju "ČUTI I RAZUMETI" otvorio je Prljavi Inspektor Blaža a zatim se prisutnima u ime organizatora akcije obratila Gorica Mladenović, menadžerka kompanije Audiovox, gde je pored kratkog istorijata akcije podsetila na cilj ove akcije i dosadašnje rezultate. Učesnicima akcije su se zatim obratili Snežana Vukašinović, zamenica predsednika skupštine grada Jagodine i Dragana Kovačević, direktorka škole “11. Maj” iz Jagodine koje su pozdravile prisutne učesnike akcije iz cele Srbije i pružile podršku osobama sa oštećenim sluhom.

Nakon zvaničnog otvaranja akcije usledio je deo programa gde su prvi nastupili učenici škole “11. Maj” iz Jagodine sa predstavom Lift, a zatim i KUD Kablovi. Zatim je prikazana pozdravna video poruka ekipe serije Državni posao. Nakon toga glumac Srđan Ivanović je izveo recitaciju a posle njega je nastupila plesna grupa La Luna. Posle njih su nastupili dugogodišnji prijatelji akcije mađioničari Piksi i Zeka i za kraj KUD Filigran. Nakon završenog ovog dela programa usledilo je zajedničko slikanje a zatim su učesnici humanitarne akcije "ČUTI I RAZUMETI" u pratnji vodiča obišli Muzej voštanih figura i Zoo vrt u Jagodini gde je ovogodišnje druženje i završeno.Za detaljnije informacije o slušnim aparatima posetite naš sajt  www.audiovox.rs ili www.slusni-aparati.com
Uslovi korišćenja i Politika privatnosti