Audiovox slusni aparati
Pocetna
O nama
Prijatelji akcije Cuti i razumeti
Kontakt
Izvestaj sa akcije 2012
Izvestaj sa akcije 2013
Izvestaj sa akcije 2014
Izvestaj sa akcije 2015
Izvestaj sa akcije 2016

Audiovox slusni aprati

Oticon slusni aparati
IZVEŠTAJ SA AKCIJE "ČUTI I RAZUMETI" KOJA SE ODRŽALA 2013. godine


Povodom Svetske nedelje gluvih i nagluvih, 23.09.2013. organizovan je susret dece oštećenog sluha iz cele Srbije sa poznatim ličnostima u zoo vrtu u Jagodini, kao završni deo akcije “Čuti i razumeti”.

Decu su dočekali Inspektor Blaža, Željko Vasić, novosadski hor ISON, kao i druge javne ličnosti i ugledni stručnjaci. Za učesnike iz nekoliko gradova u Srbiji bio je organizovan prevoz autobusom a sačekala ih je i hrana kao i sokovi i voda.
- U programu smo svi učestvovali: nastavnici, roditelji, deca oštećenog sluha i javne ličnosti. Svi smo bili kao jedno. To je prava inkluzija - rekao je Inspektor Blaža.

Glavna poruka susreta je da deca oštećenog sluha treba da budu tretirana kao ravnopravni članovi zajednice, bez diskriminacije. - Zaslužuju mnogo veću pažnju, a mi kao građani najbolje što možemo za njih da uradimo je da ih tretiramo ravnopravno - rekao je Željko Vasić.

“Čuti i razumeti” je druga po redu akcija namenjena osobama oštećenog sluha, čiji je prošlogodišnji domaćin bio beogradski zoo vrt. Deca su došla u saradnji sa školama za decu sa oštećenim sluhom iz nekoliko gradova Srbije, a glavni pokrovitelj je kompanija Audiovox koja je ponovo snažno podržala ovu akciju zajedno sa ostalim prijateljima (Grad Jagodina, Škola sa domom za učenike oštećenog sluha i govora 11. maj iz Jagodine, Zoo park Jagodina, Fruvita, Minaqua, Turistička agencija Cormoran). Paralelno sa akcijom u Srbiji, Svetska nedelja gluvih i nagluvih obeležena je i u Makedoniji u organizaciji kompanije Auditiva.   

Za detaljnije informacije o slušnim aparatima posetite naš sajt  www.audiovox.rs ili www.slusni-aparati.com
Uslovi korišćenja i Politika privatnosti